Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@22:18:47 GMT

بیسکویت‎های میلیونی را چه کسانی می خرند! +فیلم

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۷۰۸۷۱

بیسکویت‎های میلیونی را چه کسانی می خرند! +فیلم

خریداران این تنقلات لاکچری فقط قشر مرفه جامعه هستند، ثروت این افراد آن‎قدر زیاد است که نمی‌دانند با پول‎هایشان چه کنند. باید واردات انواع کالا آزاد شود تا دولت نیز بتواند از واردات این کالاها حق گمرکی بگیرد.

واردات تنقلات لاکچری با کمک شبکه‌های منظم/ عرضه بیسکویت‌های میلیونی در بازار ایران

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی از عرضه تنقلات لاکچری با قیمت‌های بسیار گران در بازار کشور خبرداد و گفت: با توجه به استقبال اقشار مرفه از این نوع خوردنی‌ها بیسکویت‌های یک و نیم میلیونی در راه ورود به کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمعلی حسنی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با اشاره به عرضه انواع بیسکویت‌ها و تنقلات گران قیمت در بازار گفت: بیسکویت‌هایی با قیمت هر بسته یک و نیم میلیون تومان به زودی به کشور وارد می‌شود.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: البته در حال حاضر بیسکویت های لاکچری با قیمت هر بسته یک میلیون تا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان  در بازار موجود است و به علت استقبال خریداران از این بیسکویت ها ، بیسکویت‌های گران‌تری نیز در راه است و به زودی وارد کشور می‌شود.

وی با بیان اینکه خریداران  این نوع کالاها و تنقلات لاکچری فقط ۴ درصد قشر مرفه جامعه هستند، گفت: ثروت این افراد آن قدر زیاد است که نمی‌دانند با پولهایشان چه کنند.

حسنی با بیان اینکه واردات ۱۵۰۰ قلم کالای لوکس تشریفاتی از جمله تنقلات، خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها از ۳ سال پیش به کشور ممنوع شده است و بنابراین بعد از ممنوعیت واردات این نوع کالا به صورت غیرقانونی و غیر رسمی به کشور وارد می‌شود.

وی گفت:  علاوه بر انواع بیسکویت‌های گران قیمت در حال حاضر انواع تنقلات، خوردنی‌ها و آشامیدنی‌های گران قیمت از قبیل آدامس ۵۰ هزار تومانی، تن ماهی ۲۶۵ هزار تومانی، انواع نوشیدنی‌های انرژی زا از ۲۵۰ تا ۴۰۰ سی سی با قیمت ۵۰ هزار تومان در بازار موجود است.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: البته قیمت این اقلام بسیار متنوع است و در کنار تن ماهی ۲۶۵ هزار تومانی، تن ماهی ۳۰ هزار تومانی نیز در بازار موجود دارد و حتی بیسکویت‌های وارداتی ۵۰ یا ۱۰۰ هزار تومانی در بازار موجود است، اما با توجه به استقبال از انواع این نوع تنقلات گران قیمت به مرور انواع گران تر آن نیز وارد بازار شد که همچنان مشتریان خود را دارد.

وی در مورد نحوه ورود این نوع کالاهای به کشور گفت: این کالاها به صورت غیر رسمی یا همان قاچاق به کشور وارد می‌شود و ورود آن توسط شبکه‌های اجرایی منظم و متصل به هم انجام می‌شود.

حسنی اظهار داشت: به عنوان مثال سفارش دهنده بیسکویت یا نوشابه گازدار کالای مورد تقاضای خود را سفارش می‌دهد و فرد دیگری خریدار کالا از کشور مبدا است و حمل کننده و وارد کننده آن به کشور نیز افراد دیگری هستند، لذا این قبیل کالاها توسط یک شبکه منظم به کشور وارد می‌شود.

وی اظهار داشت: همه این نوع کالاهای نیز توسط یک یا چند فرد وارد نمی‌شود، بلکه افراد زیادی نسبت به واردات این نوع کالاهای اقدام می‌کنند و معمولا هر فردی وارد کننده یکی از این نوع کالاهای است، بطوری که یک فرد وارد کننده تن ماهی و فرد دیگر آب معدنی و فرد دیگر بیسکویت است.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: اغلب آب میوه های لاکچری از کره، چین و تایلند، تنقلات گران قیمت از اروپا، سویس، فرانسه و انگلستان و آب معدنی نیز از سود ، نروژ و  امارات به کشور وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه بحث مبارزه با قاچاق در دنیا شکست خورده است، گفت: باید واردات انواع کالا آزاد شود تا واردات این نوع از کالاها با پرداخت حقوق گمرکی از مجاری قانونی انجام شود و دولت نیز بتواند از واردات آن حق گمرکی دریافت کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور وارد می شود نوع کالاهای بازار موجود نوع کالاها نوع کالا هزار تومانی بیسکویت ها گران قیمت تن ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۰۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟

تین نیوز

ابهامات و عدم شفافیت این سوال را مطرح می کند که اپراتور ایرانسل با مزایده میلیونی خط های رند تلفن همراه بر تنور گرانی های قمار گونه و سودجویی عده ای خاص میدمد؟

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.
خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.
بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.
اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می رسد.


این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه جا می شود که البته روزانه بر قیمت خط های رند هم افزوده می شود در حالی که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره های گران قیمت تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران