Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@20:13:46 GMT

عرضه بیسکویت‌های میلیونی در بازار ایران

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۷۰۴۰۶

عرضه بیسکویت‌های میلیونی در بازار ایران

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: با توجه به استقبال اقشار مرفه از تنقلات لاکچری بیسکویت‌های یک و نیم میلیونی در راه ورود به کشور است.

به گزارش مشرق، قاسمعلی حسنی با اشاره به عرضه انواع بیسکویت‌ها و تنقلات گران قیمت در بازار گفت: بیسکویت‌هایی با قیمت هر بسته یک و نیم میلیون تومان به زودی به کشور وارد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: البته در حال حاضر بیسکویت های لاکچری با قیمت هر بسته یک میلیون تا یک میلیون و ۱۰۰ هزار تومان  در بازار موجود است و به علت استقبال خریداران از این بیسکویت ها، بیسکویت‌های گران‌تری نیز در راه است و به زودی وارد کشور می‌شود.

وی با بیان اینکه خریداران  این نوع کالاها و تنقلات لاکچری فقط ۴ درصد قشر مرفه جامعه هستند، گفت: ثروت این افراد آن قدر زیاد است که نمی‌دانند با پولهایشان چه کنند.

حسنی با بیان اینکه واردات ۱۵۰۰ قلم کالای لوکس تشریفاتی از جمله تنقلات، خوردنی‌ها و آشامیدنی‌ها از ۳ سال پیش به کشور ممنوع شده است و بنابراین بعد از ممنوعیت واردات این نوع کالا به صورت غیرقانونی و غیر رسمی به کشور وارد می‌شود.

وی گفت:  علاوه بر انواع بیسکویت‌های گران قیمت در حال حاضر انواع تنقلات، خوردنی‌ها و آشامیدنی‌های گران قیمت از قبیل آدامس ۵۰ هزار تومانی، تن ماهی ۲۶۵ هزار تومانی، انواع نوشیدنی‌های انرژی زا از ۲۵۰ تا ۴۰۰ سی سی با قیمت ۵۰ هزار تومان در بازار موجود است.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: البته قیمت این اقلام بسیار متنوع است و در کنار تن ماهی ۲۶۵ هزار تومانی، تن ماهی ۳۰ هزار تومانی نیز در بازار موجود دارد و حتی بیسکویت‌های وارداتی ۵۰ یا ۱۰۰ هزار تومانی در بازار موجود است، اما با توجه به استقبال از انواع این نوع تنقلات گران قیمت به مرور انواع گران تر آن نیز وارد بازار شد که همچنان مشتریان خود را دارد.

وی در مورد نحوه ورود این نوع کالاهای به کشور گفت: این کالاها به صورت غیر رسمی یا همان قاچاق به کشور وارد می‌شود و ورود آن توسط شبکه‌های اجرایی منظم و متصل به هم انجام می‌شود.

حسنی اظهار داشت: به عنوان مثال سفارش دهنده بیسکویت یا نوشابه گازدار کالای مورد تقاضای خود را سفارش می‌دهد و فرد دیگری خریدار کالا از کشور مبدا است و حمل کننده و وارد کننده آن به کشور نیز افراد دیگری هستند، لذا این قبیل کالاها توسط یک شبکه منظم به کشور وارد می‌شود.

وی اظهار داشت: همه این نوع کالاهای نیز توسط یک یا چند فرد وارد نمی‌شود، بلکه افراد زیادی نسبت به واردات این نوع کالاهای اقدام می‌کنند و معمولا هر فردی وارد کننده یکی از این نوع کالاهای است، بطوری که یک فرد وارد کننده تن ماهی و فرد دیگر آب معدنی و فرد دیگر بیسکویت است.

دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: اغلب آب میوه های لاکچری از کره، چین و تایلند، تنقلات گران قیمت از اروپا، سویس، فرانسه و انگلستان و آب معدنی نیز از سود، نروژ و  امارات به کشور وارد می‌شود.

وی با بیان اینکه بحث مبارزه با قاچاق در دنیا شکست خورده است، گفت: باید واردات انواع کالا آزاد شود تا واردات این نوع از کالاها با پرداخت حقوق گمرکی از مجاری قانونی انجام شود و دولت نیز بتواند از واردات آن حق گمرکی دریافت کند.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان آب معدنی اتحادیه بنکداران مواد غذایی انگلستان فرانسه تایلند امارات دبیر اتحادیه بنکداران مواد غذایی کشور وارد می شود نوع کالاهای نوع کالاها بازار موجود هزار تومانی بیسکویت ها گران قیمت تن ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۷۰۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهوه یا چای؟ همون همیشگی!

باریستایی در صفحه‌اش با صاحبان مشاغل مختلف که برای خوردن قهوه به کافه می‌روند شوخی می‌کند و بازدید‌های میلیونی می‌گیرد. پربازدیدترین پست او «انتقام از کارمند بانک» است که ۲۲.۸ میلیون بازدید داشته. گذشته از وجه طنز و سرگرمی محتوا‌هایی که درباره کافه و قهوه خوردن تولید می‌شود؛ خودِ رواج قهوه و پرطرفدارشدن دوباره این نوشیدنی پدیده قابل بررسی است. نوشیدنی‌ای که در دوران صفویه تا عهد ناصری محبوبِ ایرانیان بود و در قهوه‌خانه‌ها -که مکانی برای جمع‌شدن طبقات مختلف مردم بود- سرو می‌شد.

به گزارش فرهیختگان، ۱۴۸ میلیون دلار، میزان واردات قهوه ایران در سال ۱۴۰۲ است که به گفته گمرک ۷۵ درصد افزایش داشته است. علی زعفری نایب‌رئیس اتحادیه کافی‌شاپ‌داران تهران می‌گوید در ۳ سال اخیر ۱۵۰۰ مجوز برای انواع مختلف قهوه‌فروشی‌ها در تهران صادر شده. این آمار‌ها از بزرگ‌شدن بازار قهوه در سال‌های اخیر خبر می‌دهد.

رد بزرگ شدن بازار قهوه را می‌توان از سبک زندگی شهری هم گرفت. جایی که حالا در بسیاری از خانه‌ها قهوه‌ساز برقی و عصاره‌گیر به یک وسیله رایچ تبدیل شده، دکه‌های خیابانی اسپرسو و لته می‌فروشند، کافه‌هایی که انواع قهوه را باترکیب‌های مختلف سرو می‌کنند. رئیس انجمن قهوه ایران درباره افزایش عرضه و به طبع آن رواج قهوه در ایران می‌گوید: «در سال‌های گذشته تجهیزات مربوط به قهوه در ایران زیاد نبود و قهوه‌های فرآوری‌شده اغلب وارداتی بود. وقتی تولید و فرآوری قهوه بومی و در داخل کشور انجام شد، به همان نسبت هم عرضه آن زیاد شد، به طوری که در حال حاضر در خیلی از دکه‌ها اسپرسو هم سرو می‌شود. قهوه دیگر کالای لوکس نیست، چرا که در قیمت‌های مختلف ارائه می‌شود.»

در حقیقت آنچه دارد اتفاق می‌افتد بیشترشدن قهوه‌خور‌ها و عرضه‌کنندگان قهوه است. از طرفی جوان‌تر‌ها بخشی از فراغت‌شان را در کافه‌ها می‌گذراند و افرادی که در طول روز مشغول کار هستند برای سرحال شدن قهوه می‌خورند. از طرف دیگر واردات قهوه و تجهیزات مربوط به آن با افزایش تقاضا بیشتر شده است. حسام ربیعی، رئیس انجمن قهوه ایران می‌گوید: «نسل جوان از قهوه استقبال کردند و به نوعی سنت و شاید تعصب نسل گذشته نسبت به چای شکسته شده و دهه هفتاد و هشتادی‌ها بیشتر قهوه‌خور هستند.»

بیش از یک قرن پیش در ایران هنوز قهوه قجری از سکه نیفتاده بود. تا اواسط دوره ناصری چای گیاهی بود که در چین و هند یافت می‌شد و در میان اشراف قاجار رواج داشت. از اواسط دوره ناصری تا ۱۲۵۰ شمسی مصرف چای در ایران زیاد شد و جای قهوه را گرفت؛ طوری که «مورتیمر دوراند» انگلیسی در سفرنامه‌اش می‌نویسد: «ایرانیان خیلی چای می‌نوشند و چای را واقعاً خیلی شیرین مصرف می‌کنند». طرفه آن‌که تا دوره سلطنت مظفرالدین‌شاه چای در ایران کشت نمی‌شد و چای ایرانی‌ها وارداتی بود.

اولین‌بار «محمدخان قاجار قوانلو»، کنسول ایران در هند به‌خاطر شباهت آب‌وهوای مزارع چای هند با گیلان تصمیم به کشت چای در ایران گرفت. او در یادداشتی می‌نویسد: «می‌روم دنبال چای... ان‌شاءالله کسان دیگری هم در فکر رفع احتیاج سایر کالا‌ها باشند. علی‌التحقیق مبلغ ۱۰ کرور تومان [معادل ۵ میلیون تومان؛ هر کرور معادل ۵۰۰ هزار]برای خرید چای هر ساله از ایران خارج می‌شود. اگر همین مبلغ در مملکت بماند شاید جلوگیری از پریشانی و فقر و فاقه مملکت بکند».

او با آوردن ۳هزار بوته و مقدار زیادی بذر چای و کاشت آن در لاهیجان و تشویق محلی‌ها به پرورش چای از دربار لقب «کاشف‌السلطنه» گرفت. از زمان کاشف‌السطنه تا امروز را می‌توان به صورت استعاری عصر چای در ایران دانست، اما با توجه به تغییرات سبک زندگی شهرنشینان و رونق‌گرفتن بازار قهوه‌ها و قهوه‌ساز‌ها احتمالا دوران قهوه بار دیگر دارد شروع می‌شود و قهوه جای خود را بین نوشیدنی‌های محبوب ایرانی‌ها باز می‌کند.

دیگر خبرها

  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • قهوه یا چای؟ همون همیشگی!
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • شوآف «خودرو‌های برقی» در ایران
  • پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اردیبهشت 1403 / سکه امامی میلیونی رشد کرد
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد