Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیزکیک یکی از پرطرفدارترین دسر‌ها برای دورهمی و مهمانی‌ها هستند و طرز تهیه آن‌ها هم متنوع است. علاوه بر اینکه می‌توان از میوه‌های مختلفی در طرز تهیه آن‌ها استفاده کرد، این دسر جذاب این قابلیت را دارد که لایه زیرین یا پایه کراست متفاوتی هم داشته باشد یعنی هم می‌توان از کیک اسفنجی و هم از بیسکویت استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرز تهیه انواع چیز کیک با پایه کیک در فر و چیز کیک یخچالی هر دو پرطرفدارند. ما هم در این مطلب ۲ طرز تهیه چیزکیک پرتقال یخچالی با پایه بیسکوییت و به صورت یخچالی و ساده و کیک اسفنجی که در فر درست شده را برای شما آورده‌ایم تا بنا به سلیقه خودتان، هر کدام را که دوست داشتید، درست کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم

بیسکویت پتی بور: ۲ بسته

کره: ۱۰۰ گرم

آب پرتقال: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

پنیر ماسکارپونه (یا خامه‌ای): ۲۰۰ گرم

خامه: ۲۰۰ گرم

شکر: ۳ قاشق غذاخوری

وانیل: ۱/۸ قاشق چای‌خوری

پرتقال: ۱ عدد

پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری

ژله پرتقالی: ۱ بسته

طرز تهیه چیز کیک پرتقال یخچالی با پایه بیسکویت

بیسکویت‌ها را در کیسه زیپ‌دار پلاستیکی بریزید و بکوبید تا کاملا نرم شود. حتما به این مساله توجه کنید که اگر بیسکویت‌ها را به قدر کافی نرم نکنید احتمال دارد که موقع جدا شدن از قالب، خودش را نگرفته باشد. کره را به روش بن ماری ذوب کنید. کره را به بیسکویت پودر شده اضافه و با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

بهتر است از قالب کمربندی استفاده کنید، ولی اگر قالب در دسترس ندارید می‌توانید در یک ظرف دلخواه، یک کیسه فریزر قرار دهید و بیسکویت را روی آن پخش کنید و با ته لیوان یا گوشت‌کوب صاف و یکدست کنید و برای حدود ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
پودر ژلاتین را با یک قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید روی آن‌ها را به اندازه ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی آب بریزید. این کار را به آرامی انجام دهید و مدام به هم بزنید. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا محلولی شفاف به دست آید.

پرتقال را پوست بکنید و غشای شفاف روی آن را هم جدا کنید. به اصلاح فیله کنید تا فقط مغز آن بماند. خامه، پنیر، بقیه شکر و وانیل را در یک ظرف بریزید و با همزن به خوبی بزنید. فیله و ژلاتین را اضافه کنید و مواد را دوباره بزنید. قالبی که در آن لایه زیرین چیزکیک را آماده کرده بودید، از یخچال خارج کنید و این مواد را روی آن بریزد و سطح را صاف کنید. دوباره قالب را به یخچال برگردانید تا خودش را بگیرد.

آب پرتقال را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی گرم شد، پودر ژله پرتقال را اضافه کنید و به هم بزنید تا ذرات پودر ژله کاملا حل شود. وقتی از حرارت افتاد، آن را روی لایه پنیری قالب بریزید و دوباره قالب را به مدت حداقل ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملا خودش را بگیرد.

بعد از اینکه ژله شکل گرفت، کمربند قالب را باز کنید یا اینکه نایلون را از کف کیک جدا کنید. می‌توانید چیزکیک را با پرتقال‌های حلقه شده تزیین و سرو کنید.

طرز تهیه چیز کیک پرتقال یخچالی با پایه کیک

 

مواد لازم

کیک اسفنجی: ۱ عدد (به قطر قالب کمربندی)
پنیر ماسکارپونه: ۲۰۰ گرم

خامه صبحانه: ۲۰۰ گرم

شکر: ۱۲۵ گرم

پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه چیز کیک پرتقال یخچالی با پایه کیک در فر

برای تهیه چیز کیک پرتقال با پایه کیک که در فر درست شده قبل از هر چیز کیک اسفنجی ساده وانیلی درست کنید و اجازه دهید از دما بیفتد (طرز تهیه کیک اسفنجی). کیک اسفنجی را از وسط برش بزنید و به شکل دایره یا مستطیل (شکل قالب) یک لایه را در قالب کمربندی قرار دهید.

در یک ظرف مناسب پنیر ماسکارپونه و خامه و شکر را با مخلوط کن بزنید.

پودر ژلاتین را به روشی که در طرز تهیه چیز کیک پرتقال یخچالی با بیسکویت آورده شد یا به روش بن ماری حل کنید (۳ قاشق غذاخوری آب سرد به آن اضافه کنید و روی بخار آب قرار دهید تا وقتی شفاف شود). ژلاتین را به پنیر و خامه و شکر اضافه کنید و روی کیک اسفنجی بریزید. قالب را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.

بقیه مراحل را مانند بالا (مرحله دوم و مرحله سوم طرز تهیه چیز کیک پرتقال یخچالی با بیسکویت) ادامه دهید. این چیزکیک را به صورت لیوانی و تک نفره هم می‌توانید درست کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش شیرینی پزی طرز تهیه قاشق غذاخوری قرار دهید اضافه کنید پودر ژلاتین پایه کیک کیک اسفنجی ۲۰۰ گرم روی آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۱۲۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید

آفتاب‌‌نیوز :

امروزه در بسیاری از شرکت‌ها با رشد جمعیت و نیازمندی به ساخت مسکن، استفاده از روش‌های نوین ساختمان‌سازی پیش از هرچیزی به چشم می‌خورد. متاسفانه به دلیل عدم زیر ساخت‌های موجود، در برخی از کشور‌ها استفاده از روش‌های نوین در ساخت و ساز صورت نگرفته و همچنان از روش‌های سنتی و قدیمی استفاده می‌کنند که با مشکلات و چالش‌های بسیاری همراه است؛ برای مثال، استفاده از مصالح سنتی مثل تیرچه بلوک، موزائیک، آجر مجوف قطعات بتنی و... اجرای کار طولانی شده، هزینه ساختمان بالا رفته و هزینه تمام شده ساخت افزایش خواهد یافت. از طرفی ساختمان‌هایی که با روش‌های سنتی ساخته می‌شوند، مقاومت کمی در برابر زلزله داشته و ایمنی تضمین شده‌ای ندارند. از این رو، به منظور افزایش عمر سازه، بالا رفتن کیفیت ساخت، افزایش سرعت و کاهش هزینه‌های نهایی، به کارگیری روش‌های نوین در ساختمان سازی ضرورت دارد.

اهمیت استفاده از روش‌های نوین ساختمان سازی

به نقل از شرکت قالب گستر سپنتا تولید کننده قالب‌های فلزی بتن بدیهی است که با پیشرفت صنعت ساختمان، زمینه رشد هر کشوری فراهم می‌شود. با وجود موضاعات و روش‌های بسیاری که برای ساخت و ساز مدرن و ساخت خانه‌های سبز پیشنهاد شده، همچنان در کشور عزیزمان شاهد استفاده از روش‌های سنتی هستیم که طبق آمار‌های اعلام شده، همین موضوع نشان دهنده استفاده کم از روش‌های نوین ساختمان سازی در ایران است. ساخت و ساز فرایندی زمانبر، پرهزینه و حتی حادثه‌زا است؛ از این رو، جهت کاهش وزن سازه و پایین آمدن هزینه‌های ساخت، باید فناوری‌های ساختمان سازی مورد استفاده قرار گیرند. همچنین به کارگیری این روش‌ها، استفاده درست از منابع را به دنبال خواهد داشت و منجر به کاهش انرژی و مصالح مصرفی می‌شود.

روش‌های نوین ساختمان سازی در ایران

یکی از اهداف اصلی در استفاده از روش‌های نوین ساختمان سازی، سبک سازی سازه بوده که با کاهش نیرو‌های لرزه‌ای وارده همراه است. در سبک سازی از مصالح جدیدی استفاده شده که در نهایت منجر به بالا رفتن ایمنی ساختمان خواهند شد. سپنتا در ادامه مهمترین و شناخته شده‌ترین روش‌های نوین در ساختمان سازی ایران اشاره خواهد کرد:

۱. سیستم تیلت آپ (Up-Tilt)

بدون شک از بهترین و پرکاربردترین روش‌های ساختمان سازی در ایران، سیستم تیلت آپ یا Up-Tilt نام دارد که در ساخت سازه‌های اداری و تجاری مانند فروشگاه‌ها، ساختمان‌های صنعتی، مجتمع‌های اداری و... از این تکنیک استفاده می‌شود. سیستم تیلت آپ شامل ۳ نوع سیستم جعبه‌ای، سیستم قاب صلب و سیستم ترکیبی است که برای ساخت ساختمان‌های کوتاه تا ۴ طبقه کاربرد دارد. از جمله مزایای Up-Tilt؛

افزایش استحکام سازه در برابر بلایای طبیعی مثل زلزله، طوفان و... پایین آوردن هزینه‌های ساختمان سازی در انبوه سازی افزایش سرعت ساخت سازه به شکل چشمگیر مقاومت بالا در برابر نشست، اکسیداسیون، ترک، آتش سوزی و... به کارگیری تعداد کمتر نیروی انسانی ۲. سیستم ICF یا قالب‌های ماندگار

از بهترین روش‌های نوین ساختمان سازی در ایران می‌توان به استفاده از سیستم ICF یا قالب‌های ماندگار اشاره کرد. این سیستم مرکب بوده که از دو بخش بتن مسلح و پنل‌های پلی استایرن تشکیل شده است؛ بتن مسلح به عنوان عضو باربر و پنل‌ها به عنوان قالب و عایق حرارتی و صوتی عمل می‌کنند. دلیل نامگذاری این سیستم با نام قالب‌های ماندگار، به این علت است که قالب‌ها بعد از بتن ریزی در جای خود مانده و جزئی از دیواره محسوب می‌شوند

به دلیل نفوذناپذیری پلی استایرن، مقاومت سازه در برابر شرایط جوی افزایش می‌یابد. استفاده از این سیستم، کاهش وزن سازه را به دنبال دارد. قالب‌های ماندگار، مقاومت بالایی در برابر زلزله دارند. برای بتن ریزی، نیازی به قالب بندی نیست. به دلیل عایق بودن پلی استایرن، در تمام فصول سال قابل اجرا هستند.

۳. سیستم JK، روشی نوین در صنعت ساخت و ساز

از دیگر روش‌های نوین ساختمان سازی که برای اولین بار در فرانسه ابداع شد، سیستم JK نام دارد. این سیستم شامل یک بافت فولادی بوده که بتن سبک به درون آن ریخته می‌شود و باعث افزایش هرچه بیشتر مقاومت ساختمان خواهد شد. اجزای تشکیل دهنده سیستم JK شامل پانل، ییم و بتن سبک است؛ پانل به کار رفته در سیستم، شبکه‌ای از جنس ورق گالوانیزه بوده که نقش اسکلت را به عهده دارد. ییم‌ها هم از چهار مفتول هم امتداد که دوتا در بالا و دوتا در پایین قرار دارد، تشکیل شده‌اند که توسط یک مفتول زیگزاگی بهم وصل هستند. از جمله مزایای سیستم JK به عنوان یکی از بهترین روش‌های نوین ساختمان سازی در ایران است.

سرعت اجرای بالا عایق صوتی، حرارتی و رطوبت سیستم قالب تونلی و لارج پنل سبک‌تر از سازه‌های متداول عدم نیاز به اسکلت فولادی یا بتنی ۴. سیستم پانل‌های سه بعدی

جالبه بدانید سیستم پانل‌های سه بعدی که شامل پانل‌های دیواری و سقفی هستند، جزء روش‌های نوین در ساختمان سازی به حساب می‌آیند. این سیستم از یک لایه عایق پلی استایرن منبسط شده در وسط و دو شبکه فلزی در طرفین تشکیل شده که پس از نصب، بر روی شبکه‌های فلزی بتن پاشیده می‌شود. پانل‌های دیواری جداکننده بوده و نقش باربری دارند در حالی که نقش پانل‌های سقفی، انتقال بار به پانل‌های دیواری است. همچنین لازم به ذکر است به دلیل مشکلاتی مانند سختی بتن پاشی به سطح زیرین، گاهی برای ایجاد سقف این سیستم از روش دیگری مثل تیرچه و بلوک استفاده می‌شود.

۵. سیستم ترونکو

و، اما آخرین فناوری از روش‌های نوین ساختمان سازی در ایران، سیستم ترونکو است. در این سیستم از لوله‌های توخالی در مقطع دایره‌ای با جنس گالوانیزه استفاده شده که مانند عایق صوتی و تا حدی عایق حرارتی عمل می‌کنند. وزن سازه ساخته شده با این روش بسیار سبک و کم است. سیستم ترونکو برای ساختمان یک الی دو طبقه کاربرد داشته و از قالب‌های ساختمانی ساده با اعضای فلزی نورد سرد شده شامل اعضای قائم با مقاطع مختلف، تیر‌های قوطی شکل و بادبند‌های ضربدری تشکیل شده است.

دیگر خبرها

  • از پایه اول تا ششم با دو معلم
  • آتش سوزی کامیون حامل بیسکویت در محور فهرج ـ زاهدان
  • این سبزی سه برابر پرتقال ویتامین ث دارد
  • روش‌های نوین ساختمان سازی در سال جدید
  • کامیون حامل بیسکویت طعمه حریق شد
  • قیمت انواع میوه در میادین تره بار
  • قیمت انواع میوه در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • افزایش ۶۸ درصدی جابه‌جایی کانتینر یخچالی در بنادر شرق هرمزگان
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک